Project Dronten

Wij hebben voor een particuliere klant, Een groten renovatie mogen uitvoeren. De betreffende klant had 5 daken van 1 woning. We hebben in Dronten alle 5 de daken gesloopt de daken waar voorzien van een grijze pvc dakbedekking die door de werking van het dak veel lekkages vertoonde. Wij hebben de daken voorzien van een nieuwe onderlaag mechanisch bevestigd in het beton, en een mooi gemineraliseerde bitumen rol toegepast. Ook hebben we alle Hemelwaterafvoeren van pvc vervangen voor zinken hemelwaterafvoeren.

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button.

Adresgegevens

Locatie

Leemansweg 27H
6827 BX Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 58
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 77682602

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Powered by WhatsApp Chat

×