Project Oosterbeek

Wij hebben voor een klant in Oosterbeek. Een mooi project mogen uitvoeren het gaat om het boven dak van de woning. Wij hebben de oude betonpannen mogen verwijderen en mooie pan mogen plaatsen de ovh grafiet grijs. Wij zijn gestart met het verwijderen van de beton pannen, panlatten en tengels. Vervolgens hebben wij dak folie geplaatst en nieuwen tengels en panlatten, tot slot hebben we de oude hemelwater afvoering voorzien van een zinken goot. Bekijk de foto’s voor het resultaat.

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button.

Adresgegevens

Locatie

Leemansweg 27H
6827 BX Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 58
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 77682602

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Powered by WhatsApp Chat

×