Een schoorsteenrenovatie uit laten voeren

Het laten uitvoeren van een schoorsteenrenovatie kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Mogelijk toont uw schoorsteen ernstige slijtageplekken, zoals een gebarsten of weggevallen voegen. Ook kan een renovatie van de schoorsteen noodzakelijk zijn als gevolg stormschade. Wij als delta b Constructions staat altijd voor u klaar, om met uw te bekijken wat de beste oplossing is voor het herstellen van de schoorsteen.
nummer 3

Schoorsteenrenovatie door een professional

Wij als delta b Constructions beschikken over een ruime ervaring in het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Zo kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien, wanneer u de schoorsteen wilt laten herstellen. Daarbij werken wij altijd op een vakkundige wijze! De veiligheid van onze werknemers staat hierbij vanzelfsprekend voorop. Het is van verschillende factoren afhankelijk, hoe de renovatie van de schoorsteen het beste kan worden uitgevoerd. Denk aan de hellingshoek van uw dak, de weersomstandigheden. Voorafgaand aan een schoorsteenrenovatie zullen we u van persoonlijk advies voorzien geheel kosteloos.

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button.

Adresgegevens

Locatie

Molenweg 44
6842 BG Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 458
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 82078637

×

Powered by WhatsApp Chat

×