Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is duurzaam en heeft een hoge waterdichtheid. Bitumen dakbedekking is eenvoudig te verwerken en daarom in veel gevallen een geschikte vorm van dakbedekking. Het wordt vaak gebruikt bij platte en hellende daken. De dakbedekking wordt geleverd op rollen en wordt aangebracht met een föhn en/of een brander. Het is ook mogelijk om warme bitumen in een zelfklevende uitvoering te gebruiken.
Bitumen dakbedekking

De voordelen van bitumen dakbedekking:

  • Duurzaam
  • Eenvoudige verwerking
  • Uitstekende hechting
  • UV bestendig (gemodificeerde bitumen)

Onderhoud Bitumen Dakbedekking

Heeft u last van lekkage of andere problemen met uw dak? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te beoordelen wat er aan de hand is. Na de inspectie ontvangt u van ons een offerte waarin duidelijk wordt uitgelegd welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en tegen welke kosten. Er wordt altijd gekeken naar de meest duurzame optie. Kan het dak gerepareerd worden, of is vervanging een betere keuze. Uiteraard is het altijd aan u om te bepalen wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via contact of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wellicht komen wij dan binnenkort bij u Bitumen dakbedekking aanbrengen.

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button.

Adresgegevens

Locatie

Molenweg 44
6842 BG Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 458
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 82078637

×

Powered by WhatsApp Chat

×