Voor delen van samenwerking met Delta B Constructions

Als particuliere bewoner, een VVE-vereniging of woningbouwvereniging. Heeft u altijd te maken met onderhoud of renovatie van uw daken. Delta B ondersteunt u met advies op maat, kosteloze inspecties of een partner op het gebied van werkzaamheden. Wij hanteren korte lijnen en zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten.
Magazijn Delta B

Meerjarig onderhoudsplanning/renovaties

Wij zijn net als u en kijken het liefst voor uit, zeker op financieel gebied. Dat is een gezond standpunt. Daarom bieden wij u verschillende mogelijkheden als het gaat om onderhoud en het volgen van de staat van uw daken. Tevens doen wij elk jaar een onderhoud controle bij onze klanten en partners. Zo weet u altijd wat de conditie is van uw dak en blijft uw dak ook in de gezondste conditie op gebied van duurzaamheid. Mochten er zich toch calamiteiten voor doen kunt u altijd 24/7 contact opnemen met het spoednummer wat u van ons krijgt. Zo wordt u niet geconfronteerd met onverwacht hoge kosten achteraf, omdat we die met onze gezamenlijke toekomstvisie voor zullen zijn.

WIN-WINSITUATIE

Als uw dakspecialist en bouwpartner gaan we voor de volledige werkvoorbereiding voor het dak eventueel tekeningen, calculatie, transport en natuurlijk uitvoering. In een vroeg stadium proberen we met onze specialisten de zere plekken van het dak te tackelen om de kosten te onderdrukken. Een win-winsituatie met samenwerking als basis. Door de samenwerking besparen we tijd en kracht voor de beste productie. Zo is het ook nog eens. Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend natuurlijk. We verrassen graag. In positieve zin.

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button. 

Adresgegevens

Locatie

Molenweg 44
6842 BG Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 458
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 82078637

×

Powered by WhatsApp Chat

×