Uw daklekkage laten repareren in Arnhem en omgeving

Een lekkage aan uw dak kan zorgen voor meerdere problemen. Zo kan vocht zich ophopen en vervolgens flinke schade aanbrengen aan de constructie, muren en vloeren van uw woning of pand. Bovendien is veel vocht ook nog eens slecht voor uw gezondheid, maar ook van dat van uw kinderen, werknemers en/of huisdieren. Veel van deze problemen komen door de onderhoudsstaan van uw dak, echter kan er ook door extreme weersomstandigheden schade ontstaan.

Lekkage-plat-dak

De reparatie mogelijkheden van een daklekkage in de omgeving van Arnhem

Met onze jaren ervaring en ons gespecialiseerde personeel weten wij altijd een toepasselijke en goede oplossing te bedenken voor als uw dakschade problemen. Zo betaald u nooit meer dan nodig en krijgt u altijd de beste en meest efficiënte oplossing. Wij kijken namelijk altijd per probleem wat de beste oplossing is en zullen nooit een algemene standaard dakisolatie of reparatie uitvoeren in de hoop dat het maar werkt.

Voorkomen van een daklekkage

Om lekkage te voorkomen is van belang om uw dak goed te onderhouden. Het onderhouden van een plat dak wordt door veel mensen onderschat. De gevolgen van een slecht onderhouden dak kunnen zijn dat uw dak overstroomt of gaat lekken en in extreme gevallen zelfs in kan storten door dusdanige schade aan de constructie. Het onderhouden van een plat dak zorgt dan dus ook voor een langere levensduur van het dak, en het is bovendien een voorwaarde bij dakgaranties. Daarom is het onderhouden van uw dak dus ook van groot belang.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via contact of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button. 

Adresgegevens

Locatie

Molenweg 44
6842 BG Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 458
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 82078637

×

Powered by WhatsApp Chat

×