Een goede dakdekker in de omgeving van Arnhem

Omdat uw dak een van de belangrijkste onderdelen van uw huis is, kunt u het beste een goede dakdekker uit omgeving Arnhem inschakelen. Wij weten namelijk dat er veel verschillende soorten dakbedekkingen bestaan, denk aan PVC, Bitumen en kunststof. Iedere soort dakbedekking heeft zijn eigen kwaliteiten, echter kan niet iedere soort op ieder dak. Zo vraagt ieder dak om een eigen aanpak, en dit geldt ook voor daklekkage. Dit wordt dan ook goed met u overlegd want samen komen we altijd tot een goede en passende oplossing.

dakbedekking-2

Onze dakdekker uit Arnhem kan bijvoorbeeld aan de gang gaan met een PVC dakbedekking

PVC staande voor “Poly Vinyl Chloride” is een kunststof. Het is zo gemaakt dat het goed bestand is tegen chemicaliën. PVC wordt vaak geplaatst op platte daken maar het kan ook aangebracht worden op daken die onder een kleine helling staan. Bovendien is PVC zeer goed bestand tegen temperatuurverschillen, dit komt doordat het materiaal kan uitzetten , dit is mogelijk omdat het een licht materiaal is, echter is het ondanks zijn lage gewicht toch een heel sterk materiaal.

PVC gaat zo’n 15 tot 40 jaar mee. De effectieve levensduur is sterk afhankelijk van de dikte van het materiaal. maar ook het merk en de kwaliteit van het plaatsen ervan zijn van groot belang. Bent u benieuwd wat onze goede dakdekker uit de omgeving van Arnhem voor u kan betekenen. Neem dan contact op en vraag eventueel naar een vrijblijvende offerte.

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button. 

Adresgegevens

Locatie

Molenweg 44
6842 BG Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 458
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 82078637

×

Powered by WhatsApp Chat

×