Over Delta B Constructions

Dakdekkersbedrijf Delta B Constructions uit Arnhem is al meer dan 15 jaar dé dakspecialist voor al uw dakwerkzaamheden. Als dakdekker zijn wij gespecialiseerd in het het vervangen van de huidige dakbedekking, dakgoten of het nieuw aanbrengen van zink, lood, koper, lei, dakpannen, shingles of bitumen.
Wij werken met alle soorten materialen zoals bitumen, shingles en kunststof. Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u informatie ontvangen over een van onze producten of diensten, dan kunt u het contactformulier invullen.

Delta-B-constructions-over-ons

Wij als Delta B Constructions komen 1 maal per jaar langs voor het jaarlijkse onderhoud aan uw dak. Dit doen wij geheel vrijblijvend als een service naar onze klant toe. De meeste platte daken zijn voorzien van een bitumen dakbedekking. Bitumen is een sterk materiaal. Het is goed bestand tegen weersinvloeden en kan grote krachten verdragen. Een plat dak vraagt wat meer onderhoud dan een schuin dak. Bladeren, vuil en water vallen niet zo makkelijk naar beneden. Daarom is het belangrijk een plat dak regelmatig schoon te vegen en de afvoer te reinigen. Omdat het platte dak wat kwetsbaarder is, is het aan te bevelen het een keer per jaar te inspecteren. Dit gebeurt liefst in het voorjaar of in het najaar om beschadiging bij het betreden aan het dak te voorkomen. Tevens controleren wij alle andere daken die u heeft op gebreken en reinigen wij u goten zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw dak.

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button.

Adresgegevens

Locatie

Molenweg 44
6842 BG Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 458
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 82078637

×

Powered by WhatsApp Chat

×