Project Ermelo

Wij hebben voor een klant in Ermelo. Een mooi project mogen uitvoeren betreft een rietdak van zijn schuur verwijderen en een pannendak plaatsen. Wij zijn gestart met het verwijderen van het riet, vervolgens hebben we op de draagbalken een dakbeschot gemaakt van underlaymend. Daar op is er een dampdoorlatende en waterdichte folie aangebracht. Vervolgens hebben we stoflatten en panlatten geplaatste en de laatste stap de pannen genaamd: ovh klassiek dakpan zwart Satinet

Kunnen wij iets voor je doen?

Wij bij Delta B Constructions helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button.

Adresgegevens

Locatie

Leemansweg 27H
6827 BX Arnhem
T: 06-11 26 10 49
T: 026 – 78 57 58
BTWNR. : NL861095352B01
KVK: 77682602

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Powered by WhatsApp Chat

×